Raad van advies

ANNELORE BUIJS

ANNELORE BUIJS

Annelore is directeur van Medipoint, de grootste aanbieder van zorg en welzijnsproducten in Nederland. Daarvoor was zij onder andere werkzaam als VP customer operations bij online payment provider Ingenico, managing director van Connected World Services en eindverantwoordelijk voor de klantenservice en operatie bij KPN Zakelijke Markt.

 RACHED DEKKER

RACHED DEKKER

Rached Dekker is eigenaar van RHIJS.

Change management vanuit een menselijk, organisatie maar zeker ook een business perspectief kunnen op zijn verhoogde aandacht rekenen. Hij is verantwoordelijk geweest voor de integratie van diverse overnames en realiseerde in 2011 zijn MBA titel. Met ingang van 2014 was hij lid van de directie van Ricoh Nederland. In 2014, 2015 en 2016 werd hij door Management Team gerekend tot de lijst Goudhaantjes. Een jaarlijks overzicht van de top 100 CEO potentials van Nederland

FRANCINE VAN DIERENDONCK

FRANCINE VAN DIERENDONCK

Lid raad van bestuur APG Groep, verantwoordelijk voor Deelnemers- en Werkgeversservices.
Francine van Dierendonck is lid van de raad van bestuur sinds 1 november 2018 met portefeuille Deelnemers- en Werkgeversservices (DWS).

Francine heeft uitgebreide ervaring in de consumentenmarkt en in het leiden van (digitale) veranderingen. Sinds 2016 was ze algemeen directeur van Xenos en tussen 2013 en 2016 was ze verantwoordelijk voor alle commerciële en operationele activiteiten van Miss Etam. Daarvoor vervulde ze diverse posities in o.a. marketing en e-commerce bij Marktplaats, eBay en Philips. Zij begon haar carrière als strategieconsultant bij Boston Consulting Group.

Van Dierendonck studeerde biotechnologie aan de Landbouwuniversiteit van Wageningen en de Technische Universiteit van Delft.

BERNARD FRANSEN

BERNARD FRANSEN

Huidige Functie : Voorzitter College van Bestuur van ROC Zaanstreek Waterland. Opdracht :.
Weer vitaal maken van de organisatie en gaan fuseren met MBO Horizon College Alkmaar/ Purmerend / Hoorn

Studeerde Bedrijfskunde, Bestuur-en Organisatiewetenschappen en Orthopedagogiek en Lichamelijke Opvoeding. Gaf als eindverantwoordelijke Bestuursvoorzitter leiding aan complexe fusieorganisaties in HBO en MBO.

Reed driemaal de Elfstedentocht en is ook nu nog actief betrokken bij (top) sport in de maatschappij.

Bernard was van 2009 t/m 2015 o.a. Voorzitter KNVB Bestuur Amateurvoetbal en tevens vicevoorzitter KNVB Bondsbestuur.

Studeerde nog onlangs af voor z’n derde academische titel in Bestuurs- en Organisatiewetenschappen aan de UU. ‘Blijven Leren’ is z’n lijfspreuk.

Daarnaast was Bernard voorzitter RvC bij een drietal publiek/private organisaties, w.o. een brancheorganisatie.

Vmlg en recente bestuurlijke – en toezichthoudende:

Voorzitter RvT MBO Rijnland (fusie ID College en ROC Leiden)
Voorzitter a.i. RvT COG (ROC A12/Arentheem/CSV/Upgrade/Knooppunt Techniek)
Lid RvT SOG Stichting Onderwijsgeschillen ( HO/MBO/VMBO/PO/SO)
Lid RvC FC Twente

Overige toezichthoudende en bestuurlijke ervaring .:

Voorzitter RvT Edventure: De landelijke brancheorganisatie van schooladviesdiensten
Voorzitter van het Platform Bewegen en Sport in Beroeps- en Volwassen Educatie
Bestuurslid Vereniging Sport Utrecht en Koninklijke Schaatsrijdersbond KNSB
Voorzitter Stichting Utrecht Topsport/ Lid adviesraad Olympische Spelen 2028
Gastdocent Utrecht School of Governance
Lid College van Advies Postacademische Masteropleiding Public Control Erasmus Universiteit Rotterdam
Lid van de Visitatiecommissie Landbouw HBO
Lid Raad van Advies Kennisland
Voorzitter Raad van Advies het Landelijk Project Actieve Leefstijl School & Sport (ALSS)

INEKE KOOISTRA

INEKE KOOISTRA

Ineke Kooistra is sinds 1 januari 2013 CEO van YoungCapital, de meest innovatieve recruitmentorganisatie van Nederland. Onder Inekes leiding is YoungCapital explosief gegroeid. Het bedrijf telt inmiddels zo’n 750 eigen medewerkers en wekelijks zijn er zo’n 10.000 kandidaten via YoungCapital aan het werk. Ineke mag dan aan het roer staan van een miljoenenbedrijf, in haar stijl van leidinggeven is zij heel open en benaderbaar. “Ik stel me graag faciliterend op richting mijn medewerkers. Vertel mij maar waar ik jou mee kan helpen!”

Voordat Ineke de leiding nam bij YoungCapital, werkte ze twintig jaar in verschillende management- en directieposities in de uitzend- en detacheringsbranche en de ICT. De laatste tien jaar hiervan was ze Director Specialties bij Adecco, waar ze diverse labels in binnen- en buitenland oprichtte. Ineke is nieuwsgierig en wil zich constant blijven ontwikkelen. Ze volgde dan ook diverse studies aan het IMD in Lausanne (Zwitserland). Kenmerkend aan Ineke is haar enorme drive en haar focus op kansen en mogelijkheden.

RENZO TAAL

RENZO TAAL

Renzo Taal – Senior Vice President & Managing Director EMEA bij UniPath

Renzo Taal is een erkende leider in de Europese en internationale business arena. In oktober 2016 werd hij genomineerd door Quote Magazine op de lijst van CEO’s voor 2021 en is de laatste vijf jaar door Management Team benoemd als een van de meest invloedrijke jonge bedrijfsleiders in de regio.

Hij is in februari 2014 bij Salesforce aangesloten om groei en succes op het Noord-Europese grondgebied te leiden. Als Senior Vice President Noord-Europa van Salesforce is zijn focus erop gericht om bedrijven in Noord-Europa innovatief te verbinden met hun klanten digitaal. Met 20 jaar ervaring in succesvol bedrijfsleiderschap, zowel in Nederland als internationaal. Vóór zijn leidinggevende rol binnen Salesforce was Renzo Senior Vice President van Philips Lighting. Hij was verantwoordelijk voor de transformatie van de Lighting divisie, voor het runnen van online zaken en het terugkeren naar winstgevendheid.

Voordat hij lid was van Philips, was Renzo verantwoordelijk voor Dell voor Global M & A en Sales Operations voor de divisie World Wide Public and Large Enterprise, gevestigd in Austin, Texas. In deze rol was hij lid van het wereldwijde Dell executive team en droeg veel van Dell’s strategische overnames. Eerder in zijn carrière bij Dell, heeft Renzo de Dell-site in Amsterdam en de Dell Services and Marketing-activiteiten voor China, Hong Kong en Noord-Azië beheerd.

Renzo heeft een Master of Science in Bedrijfswetenschappen van de Erasmus Universiteit, Rotterdam School of Management. Hij studeerde aan de Harvard Business School en werkte als strategisch consultant voor de financiele en snelle bewegende consumptiegoederenindustrie voordat hij bij Dell werd aangesloten.

CLAUDIA ZUIDERWIJK

CLAUDIA ZUIDERWIJK

Claudia Zuiderwijk is sinds oktober 2020 de algemeen directeur van GVB, dé stadsvervoerder van Amsterdam.

Tussen 1993 en 2003, werkte ze als algemeen directeur in de IT sector bij PinkRoccade. Vanaf 2003 was zij voorzitter van de Raad van Bestuur van de Tergooi Ziekenhuizen. Daarna, tot 2012, was ze president directeur bij Prorail. Tussen 2012 en 2020 werkte zij als voorzitter van de Raad van Bestuur bij de KvK.

Adresgegevens

Spinozaweg 10
2202 AV Noordwijk

+31 88 730 55 57

info@nedbricks.nl